tisdag 1 januari 2013

365-1 Våg

Någon med nyårslöfte och svag karaktär som vill ta över min personvåg? Har länge misstänkt att den inte fungerar riktigt längre så jag bestämde mig för att väga mig lite oftare och se vad som hände och det gjorde det!!!! Enligt denna fantastiska våg har jag gått ner 5 kg!!! sedan igår!!!! Bara synd att det inte känns över magen vad vågen visar.

7 kommentarer:

 1. ;-))
  Inget nyårslöfte har jag avgivit och tyvärr märks det ju på kläderna att man inte gått ned trots denna "glädjevåg" så jag avstår från att "tjinga" på den.

  http://pysselfarmors365-2013.blogspot.se/

  pssttt ta bort ordverifieringen det blir lättare att kommentera då hos dig så man slipper gissa dessa ord flera gånger innan man lyckas....sagt i all välmening....

  SvaraRadera
 2. Jag tror den innehar en vänlig själ som vill hålla ditt humör uppe så här på årets första dagar. Jag har en känsla av att vågar går mer på känsla än intellekt när de ger sitt utslag. ;) Gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig våg. Vår våg visar istället 1kg+ mot läkarens våg. Så man får väldigt trevliga överraskningar när man kommer till läkaren. :)

  SvaraRadera
 4. En sådan våg är inte så dum när man vill drömma lite ;)

  http://www.mimali.se/

  SvaraRadera
 5. Smart våg! Den vet hur den ska få sin ägare på bra humör! ;)

  http://annakaya.se/category/365foton_2013/

  SvaraRadera
 6. Kul tolkning av temat våg:)

  SvaraRadera